Messi vigastus osutus kardetust kergemaks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi vigastas eilses mängus põlve.
Lionel Messi vigastas eilses mängus põlve. Foto: SCANPIX

Maailma parim jalgpallur Lionel Messi sai eilses Meistrite liiga kohtumises kodus Benfica vastu vigastada nii tõsiselt, et argentiinlane viidi kanderaamiga väljakult. Esialgsetel andmetel osutus aga Barcelona ründaja vigastus kardetust kergemaks.

Teisel poolajal vahetusest mängu sekkunud Messi vigastas 84. minutil põlve, kui põrkas kokku Benfica väravavahi Artur Moraesiga, vahendab Reuters.

«Tundub, et tegemist pole millegi tõsisega, ta sai lihtsalt hoobi vastu põlve, aga mõistagi tehakse talle veel uuringuid,» kommenteeris Barcelona peatreener Tito Vilanova. «Ta on ise rahulik, kuigi ka natuke murelik, mis on mõistetav, sest ta ei tea täpselt, mis viga on.

Messi on löönud selle aastanumbri sees klubi ja koondise eest 84 väravat ning jääb sellega Mülleri 40 aasta vanusest rekordist vaid ühe väravaga maha. Vilanovat kritiseeriti, et ta Messi nii vähetähtsas mängus eile platsile saatis. «Panin ta 30 minutiks platsile, et talle lihtsalt natuke mänguaega anda, mitte rekordi pärast. Kui oleksin seda soovinud, alustanuks ta algkoosseisus,» sõnas Vilanova. «Mängija võib igal hetkel vigastada saada.»

Barcelona teatas hiljem, et esialgsete uuringute tulemused näitavad, et Messi põlv on lihtsalt kokkupõrke tagajärjel natuke paistes, kuid midagi tõsist viga pole. Kas ta saab juba nädalavahetusel mängida, pole veel selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles