Karikavõistlused kulmineeruvad nädalavahetusel Jõhvis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võitis Eesti meeste karikavõistluste finaali Tallinna Selver, loovutamata Tartu Pere Leivale ainsatki geimivõitu.
Mullu võitis Eesti meeste karikavõistluste finaali Tallinna Selver, loovutamata Tartu Pere Leivale ainsatki geimivõitu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel mängitakse võrkpallis välja esimene kolmest tiitlist, kui meeste karikavõistlustel peetakse poolfinaalmängud ning finaalkohtumine. Lisaks meeste otsustavatele mängudele toimub Jõhvi spordihoones naiste finaal.

Laupäeval kell 13.30 selgitavad Jõhvis esimese karikavõistluste finalisti tiitlikaitsja Tallinna Selver ja Valio Võru Võrkpalliklubi, kell 16 lähevad vastamisi Pärnu Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbank.

Pühapäeval kell 13 toimub Viljandi Metalli ja Famila/Võru VK osvõtul naiste finaalmäng, kell 16 algab meeste esikohamäng.

Selver ja Võru on käimasoleval hooajal kohtunud ühe korra, kui oktoobri keskel teenis Eesti-Läti ühisliigas 3:0 võidu pealinna meeskond. Pärnu ja Tartu on omavahel mänginud kahel korral ning mõlemas vastasseisus jäi tulemusega 3:0 peale Pärnu. Kõikidele nädalavahetusel toimuvatele mängudele saab kaasa elada Tipikas.TV vahendusel, meeste finaalist näeb otseülekannet ka TV6-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles