Super-Mario sai isaks, kuid laps sai ema nime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City ja Itaalia jalgpallikoondise ründaja Mario Balotelli sai isaks. Tihtipeale maailma üheks kõige lapsikumaks jalgpalluriks peetav Balotelli peab nüüd kiiresti täiskasvanuks saama ja hakkama last kasvatama.

Balotelli endine tüdruksõber Raffaella Fico sünnitas siia ilma tüdruku ning jalgpallitäh on Daily Maili sõnul väga õnnelik. Väikene Pia kaalus sündides 3,8 kg.

Balotelli ise sünnituse juures ei viibinud, kuid kohal olid Raffaella ema ja vend. Pia perekonnanimeks registreeriti Fico.

Paari suhted on olnud seni keerulised, sest Balotelli ja Fico läksid suure tüliga lahku selle aasta aprillis. Mõni aeg hiljem selgus, et Fico on rase, kuid jalgpallur nõudis seepeale DNA testi. Paar kuud tagasi otsustas Super-Mario siiski oma lapse emaga ära leppida ning lendas Itaaliasse, kus paar jäi fotokaamerate ette ka suudeldes. Viimaste uudiste kohaselt on Fico esitanud ultimaatumi: kui sa mind armastad, siis abiellu minuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles