Rahvas valis Balta ja Kanteri Euroopa kuu parimateks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter ja sisemaailmarekordit tähistav tulemus.
Gerd Kanter ja sisemaailmarekordit tähistav tulemus. Foto: team75plus.com
Euroopa Kergejõustikuliit valib kontinendi märtsikuu parimaid sportlasi ning rahvahääletusel kogusid kõige rohkem hääli Gerd Kanter ja Ksenija Balta.

Eelmisel kuul kettaheites Euroopa talviseks meistriks tulnud ning sisemaailmarekordi püstitanud Kanter kogus meeste arvestuses 39,4 protsenti häältest. Teise koha sai 14,1ga seitsmevõistluses Euroopa sisemeistriks tulnud Mikk Pahapill ning kolmanda 9,7 protsendiga Itaalia kolmikhüppaja Fabrizio Donato, kes tuli samuti Torinos Euroopa meistriks.

Naiste konkurentsis oli 50,6 protsendiga ülivõimsalt parim kaugushüppes Euroopa sisemeistriks tulnud Balta. Teiseks jäi 25,7% häältest saanud türklanna Alemitu Bekele, kes Torionos osutus parimaks 3000 meetri jooksus.

Kui rahvahääletus lõppes täna kell 12.00, siis oma sõna parima valimisel peavad veel ütlema ajakirjanikud ning žürii. Kolme osapoole tulemuste summeerimisel selguvadki märtsikuu parimad sporlased Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles