Veel üks endine boss kritiseeris Schumacherit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Tänavuse vormel-1 hooaja järel karjääri lõpetanud seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri tegutsemine tema jaoks viimaseks jäänud etapil saab jätkuvalt kriitikat.

Schumacher lasi karjääri viimase võistluse ajal endast suhteliselt lihtsalt mööda MM-tiitli eest heidelnud Sebastian Vetteli ning teenis sellega paljude meelepaha, vahendab Auto Racing News.

Hiljuti pahandas temaga seetõttu Ferrari boss Luca di Montezemolo ning nüüd võttis sõna ka tema teine endine boss Flavio Briatore.

«Schumacheri käitumine Brasiilias ei olnud hea. Ta eelistas Red Bulli ja tahtis, et nad alistaksid Ferrari,» pahandas Briatore.

«Ootasin karjääri viimast sõitu teinud Schumacherilt veidike teistsugust esitust, kuna ta on ikkagi endine Ferrari piloot. Tal on olnud tiimiga häid aega ning tunneme ennast temaga väga lähedaselt,» sõnas Montezemolo hiljuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles