Gert Krestinov kihutab järgmisel hooajal Briti meeskonnas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Martin Mand

Tänavu Briti meistrivõistlustel kolmanda koha saanud ja sama kohaga Briti sarja Red Bull Pro Nationals lõpetanud  Gert Krestinov sõidab ka 2013. aastal samas riigis. Uueks meeskonnaks on Apico Suzuki, mille tsiklit Gert Inglismaal testimas käis.

Huvi tuli Apico Suzuki poolt ja asjad olid Krestinovi ja meeskonna vahel enam-vähem paigas, kuid nüüd löödi käed ja Krestinovil on rahuloluks põhjust, kirjutab msport.ee.

«Hea tunne on, kui järgmiseks aastaks asjad on kokku lepitud ja saab keskenduda hooaja ettevalmistusele. Tiimiga olen rahul, olin nädal aega Inglismaal, testisin uut 450’st Suzukit, tutvusin meeskonna ja oma mehaanikuga,» rääkis Krestinov.

Apico Suzuki meeskonna prioriteetideks on Briti sarjad ja Krestinovi meeskonnakaaslaseks saab Stuart Edmonds. Krestinovi üks tingimusi oli, et ta saaks sõita ka MM-sarja etappe ja see nõue on täidetud. «Inglismaal sõidame kolme sarja: Briti meistrivõistlused, Red Bull Pro Nationals ja British Masters. Minu jaoks on oluline, et saan kaasa teha ka MM-sarja etappidel, sõltuvalt asjaoludest on plaan sõita 3-5 etappi. Kindlasti tahan ka Eestis sõita, kui kalender lubab. Loodan Eestis teha samuti 3-5 võistlust,» tutvustas Krestinov oma uue aasta plaane.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles