Messi ületas Mülleri maailmarekordi, Falcao lõi viis väravat

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi tähistab Real Betisi vastu värava löömist.
Lionel Messi tähistab Real Betisi vastu värava löömist. Foto: SCANPIX

9. detsember läheb igas mõttes jalgpalliajalukku, sest Hispaania kõrgliiga 15. voorus saadi hakkama kahe imeteoga: Lionel Messi sai kirja oma selle aasta 86. tabamuse ja Radamel Falcao lõi Atletico Madridi särgis viis väravat.

Nädala keskel Meistrite liiga mängus Benfica vastu kanderaamil väljakult lahkunud Lionel Messi paranes põlveprobleemidest ruttu ning kuulus pühapäevases kohtumises Real Betisi vastu algkoosseisu. Juba 16. minutil tõestas mees oma oskusi, joostes vastase kaitsjate vahelt karistusallase, kust ta palli kindlalt posti kõrvale tulistas, vahendab Soccernet.ee.

Möödus vaid üheksa minutit, kui Andres Iniesta jättis kannasööduga mänguvahendi kenalt argentiinlase ette, kes selle surmkindlalt küljevõrku lõi. Sündinud oli Messi selle aasta 86. värav, millega ta möödus 1972. aastal klubi ja koondise eest 85 väravat löönud Gerd Müllerist.

Barcelona võitis mängu 2:1. Messil on võimalus oma väravaarvet veelgi kasvatada, sest Barcelonal on selle aastanumbri sees veel kolm mängu.

Eilne oli suur päev Madridi Atletico ründaja Radamel Falcao jaoks, kes kodustaadionil Deportivot lausa viie tabamusega kostitas. Viimati löödi La Ligas nii palju väravaid aastal 2002, kui selle tembuga sai hakkama tollane Madridi Reali edurivimees Fernando Morientes. Ühtlasi sai Falcao oma nime ajalooraamatutesse kirjutatud, sest Atletico eest ei ole ükski pallur kunagi nii palju väravaid ühes kohtumises löönud.

Atletico võitis mängu 6:0.

Tulemused:

Real Betis - Barcelona 1:2 (1:2)

39. Castro - 16., 25. Messi

Madridi Atletico - Deportivo La Coruna 6:0 (3:0)

23. Costa, 28., 42., 64. pen., 68., 71. Falcao

Levante - Mallorca 4:0 (1:0)

43. Martins, 49. Navarro, 55. Garcia, 58. Iborra

Bilbao Athletic - Celta Vigo 1:0 (1:0)

34. Aduriz

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles