Venno tuleb koju ja hakkab uut klubi otsima

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno Česke Budejovice vastu rünnakul.
Oliver Venno Česke Budejovice vastu rünnakul. Foto: cev.lu

Oliver Venno ei sõitnud oma koduklubi Budva Budvanska võrkpallimeeskonnaga Venemaale Euroopa Meistrite mängule Novosibirski Lokomotiivi vastu.

«Mulle unustati viisa tegemata,» teatas Venno volley.ee-le. «Tulen lähipäevil koju ja siirdun siis kuskile mujale. Ei tea veel täpsemalt, kuhu.»

Venno sõnul on ta avatud ka pakkumistele Eestis, aga üritab esmalt siiski välisklubi leida. Muid variante on asunud otsima ka mõned teised Budvanska mängijad. «Minu vorm on läinud ülesmäge tänu korralikele mängudele Meistrite liigas (viimati Česke Budejovice vastu 29 p – toim.),» rõõmustab Venno, oodates huviga, milliseid pakkumisi saabub.

Lokomotiiv on Venemaa superliiga suveräänne liider – üheksa võitu, mitte ainsatki kaotuspunkti. Venno bilansiks Euroopa Meistrite liigas jääb üks võit viiest mängust ja 84 punkti, mis annab resultatiivsuse pingereas praegu kaheksanda koha. 104 punktiga juhib Berliini RV meeskonna ründaja Robert Kromm.

Meistrite liiga B-alagrupis on viimase vooru eel seis järgmine:

1. Novosibirski Lokomotiiv 12 punkti

2. Berliini Recycling Volley 11

3. Česke Budejovice Jihostroj 4

4. Budva Budvanska 3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles