Austria GP võib peagi vormel-1 MM-sarja naasta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat aastat järjest maailmameistriks tulnud Sebastian Vettel sõitis detsembri esimesel päeval oma Red Bulliga Austria linna Grazi tänavatel, võib juhtuda, et järgmisel hooajal saab ta Austrias MM-etapil sõita.
Kolmandat aastat järjest maailmameistriks tulnud Sebastian Vettel sõitis detsembri esimesel päeval oma Red Bulliga Austria linna Grazi tänavatel, võib juhtuda, et järgmisel hooajal saab ta Austrias MM-etapil sõita. Foto: SCANPIX

Austria GP võib juba tuleval hooajal naasta vormel-1 sarja. Pärast New Jersey tänavasõidu lükkamist 2014. aasta kalendrisse on vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone otsinud asendusetappi tuleva aasta 21. juuliks.

Prantsusmaa etapi naasmine sarja on juba välistatud ja Türgi etapi korraldajad ei saa suure tõenäosusega riigi valitsuselt toetust, vahendab ERR Sport.

Austria A1-ring korraldas vormel-1 sarja etappi aastatel 1997-2003. Mullu avati rekonstrueeritud A1-ring, mis kannab nüüd Red Bulli nime ja on juba võõrustanud DTM-i, vormel-2 ja vormel-3 sarjade etappe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles