Eesti naiskorvpallurid olid võõrsil võidukad

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Rausberg
Kati Rausberg Foto: www.eckerdtritons.com

Möödunud nädalal alistas Eesti koondise mängujuhi Jana Rannaveski koduklubi Olimpia Valgevene korvpalliliigas kodusaalis Victoria võistkonna 101:55.

Rannaveski mängis 26 minutit, viskas 11 punkti, tegi 3 vaheltlõiget, andis 4 korvisöötu ja võttis 1 lauapalli. See oli Olimpia naiskonnale Valgevene liigas kuues järjestikune võit.

Laupäeval aitas samas liigas Kati Rausberg oma koduklubi samuti võidule BRGU vastu tulemusega 90:46. Eestlanna viskas 14 minutiga 10 punkti (kolmepunkti viskeid 2-2), võttis 4 lauapalli ja tegi 1 vaheltlõike. Tsmoki-Minsk on saanud 6 võitu ja 1 kaotuse.

Bulgaaria liigas sai nädalavahetusel napi võidu Merike Andersoni klubi Dunav 8806, alistades võõrsil ühe punktiga Levski naiskonna 77:76. Algviisikus alustanud Anderson toetas naiskonda 5 punkti, 4 resultatiivse söödu ja 5 lauapalliga. Dunav 8806 hoiab 7 võidu ja 2 kaotusega Bulgaarias 2. kohta.

Prantsusmaa NF1 liigas palliva Triin Teppo naiskond BC Saint Paul Reze pidi vastu võtma kaotuse Aubervilliers Avenir Basketball vastu tulemusega 59:50. BC Saint Paul Reze on alagrupis 7. kohal 11 võidu ja 6 kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles