Rocki parimaks kaitsemängijaks peavad fännid Teini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas mängus Kaleviga jalale viga teinud Tanel Tein (pildil pikali kohtumises Riia ASKga) saab eurosarja kohtumises kasa teha, selgub alles mängupäeval.
Kas mängus Kaleviga jalale viga teinud Tanel Tein (pildil pikali kohtumises Riia ASKga) saab eurosarja kohtumises kasa teha, selgub alles mängupäeval. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tanel Tein on Tartu Ülikooli / Rocki parim kaitsemängija, leiavad Tartu Postimehe Tartu Rocki erilehe küsitlusele vastanud.

Küsimusele, kes on Tartu Rocki parim kaitsemängija, andsid hääle 389 inimest. Teini sättisid esikohale 179 ehk 46 protsenti vastanuist.

Algusest peale Tartu meeskonna raudvarale tugevat konkurentsi pakkunud noorema põlvkonna esindaja Marek Doronin kogus 10 toetushäält (27,2 protsenti).

Edasi oli vahe juba suurem: Janar Taltsi nägid Rocki parima kaitses rassijana 34 (8,7%), Giorgi Tsintsadzet 29 (7,5 %) ja Silver Leppikut 26 (6,7 %) vastanut. 15 hinnanut arvasid aga, et Rocki esimene mees kaitses on keegi teine peale nimetatute.

Tanel Tein sõnas tagasihoidlikult, et pealtvaatajate tunnustus on alati meeldiv, kuid tema jaoks on vähemalt sama oluline see, kuidas hindavad tema tööd treenerid.

«Tegelikult on meil palju häid kaitsemängijaid ja minu jaoks on olulisim see, kui kõik viis meest platsil töötavad meeskonna heaks kaitses,» avaldas Tein.

Laupäevases Kaleviga mängus  jalga väänanud Tein tegi esmaspäeva õhtul trenni kaasa, kuivõrd lubab aga viga saanud jalg aidata Rocki teisipäeval FIBA EuroCup sarja veerandfinaalis Permi Ural Great’i vastu, selgub mängupäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles