Mayweather Pacquiao nokaudist: olukord ei olnud surmast kaugel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao on jäänud pärast nokauti ringi lamama.
Manny Pacquiao on jäänud pärast nokauti ringi lamama. Foto: SCANPIX

Profipoksi praeguse aja üks kuulsamaid nimesid ning hetkel maailma suurima teenistusega sportlane Floyd Mayweather tunnistas, et Manny Pacquiao laupäevane nokaut oli väga ränk.

«Kui poksija lüüakse nokauti, aga ta suudab ise kohe püsti tõusta, siis pannakse ta pausi ajal korraks istuma ja aidatakse ta uuesti lahinguvalmidusse, siis on kõik hästi. Kui aga ärkad pärast nokauti nuuskpiirituse peale ja sul on peapõrutus ja seda on vaja haiglasse kontrollima minna, siis on olukord juba äärmuslik. Olukord ei olnud surmast kaugel,» rääkis Mayweather. Fight Hype’ile.

Viimase kümnendi ühe edukaima poksija Pacquiao suutis nädalavahetusel nokauteerida mehhiklane Juan Manuel Marquez, kelle löögi järel jäi Filipiinidelt pärit sportlane mõneks ajaks liikumatult ringi lamama.

Seni on pikalt räägitud ka Pacquiao ja Mayweatheri võimalikust kohtumisest poksiringis. Mayweather on oma senise karjääri jooksul võitnud kõik 43 matši ning nendest 26 korral on ta ka vastase nokauteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles