Peatreener Balotellile: kas tead, et sa said vahepeal isaks?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City peatreener Roberto Mancini küsis pärast pühapäeval toimunud Manchestery derbyt oma ründajalt Mario Balotellilt, et kas viimane teab, et on vahepeal isaks saanud.

City kaotas kohtumise 2:3 linnarivaal Unitedile ning Balotelli selles mängus millegi erilisega silma ei paistnud. Mancini ütles 22-aastasele ründajale pärast kohtumist, et nüüd peab ta keskenduma kahele asjale – jalgpallile ja perekonnale.

«Esimese asjana küsisin temalt, kas tea teab, et on vahepeal isaks saanud,» vahendab The Sun Mancini sõnu. «Ma armastan Mariot, sest ta on väga eriline mängija, kuid ta ei ole kogu oma potentsiaali ära kasutanud. Temasugune mängija peaks mõtlema ainult jalgpallile ja perekonnale.»

Mancini lükkas ümber ka kuulujutud Balotelli müümise kohta: «Ta ei ole müügiks. Ta on väga oluline mängija meie jaoks. Meie teed võivad lahku minna, kui mina lahkun meeskonnast.»

Balotelli tüdruksõber Raffaella Fico sünnitas eelmisel nädalal mehele pisitütre nimega Pia.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles