Kobe Bryant sattus järjekordsest kaotusest masendusse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant on kehvast hooaja algusest škoeeritud
Kobe Bryant on kehvast hooaja algusest škoeeritud Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkub Los Angeles Lakersi masendav hooaeg, kui ööl vastu tänast saadi juba kolmas järjestikune kaotus, seekord tulemusega 89:94 liiga ühelt peksupoisilt Cleveland Cavaliersilt.

Järjekordne kaotus tähendab aga seda, et hooaja eel üheks suurimaks tiitlisoosikuks peetud Lakers on langenud läänekonverentsis juba ebatavaliselt madalale, jäädes 9 võidu ja 13 kaotusega alles 12. kohale, kirjutab basket.ee.

«See on minu 17 aasta pikkuse karjääri jooksul üks keerulisemaid ja hämmastavamaid perioode,» sõnas 42 punkti kogunud Lakersi staar Kobe Bryant pärast kohtumist. «Meil on anne ja teadmised, kuid me lihtsalt ei võida. See on hämmastav ja eriti masendav.»

Kui Lakers jääks praeguse seisuga play-off mängudest sootuks eemale, siis Los Angelese teine klubi Clippers teeb klubi ajaloo võimsamat hooaega. Seitsmenda järjestikuse võidu teeninud Clippersil on nüüd tabelis 15 võitu ja 6 kaotust ning läänekonverentsis hoitakse neljandat kohta.

Tulemused:

LA Lakers – Cleveland 94:100
LA Clippers – Chicago 94:89
New York – Brooklyn 100:97
Denver – Detroit 101:94
Washington – New Orleans 77:70

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles