Läbi aegade üks oodatuim poksimatš võis saada lõpliku tagasilöögi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao on jäänud pärast nokauti ringi lamama.
Manny Pacquiao on jäänud pärast nokauti ringi lamama. Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel on pikalt räägitud lootusest, et poksiringis võiksid vastamisi minna Manny Pacquiao ja Floyd Mayweather.

Siiamaani on räägitud rohkem takistustest, mis matšil toimuda ei lase ning kõiki erimeelsusi pole suudetud alati ära lahendada, kirjutab Huffington Post.

Kui Mayweather on oma profikarjääri jooksul võitnud kõik matšid, siis Pacquiao on saanud viis kaotust ja seejuures on ta alla jäänud oma kahele viimasele vastasele. Nüüd arvavad paljud eksperdid, et Mayweatheri ja Pacquiao matšist ei olegi mõtet enam unistada.

Pärast Juan Manuel Marquez’i käest saadud valusat nokauti ei näe Pacquiaod kindlasti lähiajal ringis, kuid on ka võimalik, et tema karjäär saigi sellega läbi. «Ootame ära, millal ta uuesti trenni tuleb ja kui ma näen, et ta ei ole enam varasemaga samal tasemel, siis soovitan tal karjääri lõpetada,» sõnas Pacquiao treener Freddie Roach.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles