Skandaalselt O’Sullivanilt loodetakse enne MMi ootamatut tagasitulekut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan koos oma pojaga.
Ronnie O'Sullivan koos oma pojaga. Foto: SCANPIX

Snuukri valitsev maailmameister Ronnie O’Sullivan teatas pärast kevadist suurvõistlust, et jätab järgmise hooaja vahele ning tahab keskenduda perekonnale. Paus siiski plaanitult välja ei kukkunud, sest juba sügisel osales ta mõnel võistlusel, kuid edutult.

Nüüd aga hakkab uus MM lähemale jõudma ja spordimaailmas hakatakse vargsi lootma, et varemgi skandaalseid otsuseid teinud O’Sullivan võib tiitlit kaitsma tulla.

Snuukri boss Barry Hearn on teatanud, et kui 37-aastane briti vanameister peaks avaldama soovi MMil osaleda, siis tal seda ka lubatakse. Ka 6-kordne maailmameister Steve Davis avaldas lootust, et O’Sullivan ei suuda võimalusele ära öelda. «Ta on ilmselt ainus mees, kes prooviks sellises olukorras tiitlit kaitsta,» selgitas ta. «Ta näeb seda suure väljakutsena.»

O’Sullivan on 4-kordne maailmameister ning tegemist on snuukri elava legendiga. Tema pilkupüüdev mängustiil ja värvikas elu väljaspool sporti on kasvatanud ala populaarsust terves maailmas. Hetkel asub vanameister maailma edetabelis alles 20. kohal.

Snuukri MM algab 20. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles