Eesti teatevõistkond kaotas IBU karikaetapil võitjatele ringiga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna
Rene Zahkna Foto: Andreas Nigol

Itaalias Ridnaunis peetaval laskesuusatamise IBU karikaetapil kaotas Eesti võistkond segateatesõidus liidritele ringiga ja finišisse ei jõudnud.

Eesti eest käisid rajal Darja Jurlova, Grete Gaim, Rene Zahkna ja Kauri Kõiv. Jurlova kasutas kahe tiiru peale ära kolm varupadrunit, Gaim võttis viis varupadrunit ja pidi käima ka ühel trahviringil, Zahkna kasutas viis varupadrunit ning Kõiv vajas mõlemas tiirus kõiki varupadruneid ehk kokku võeti 17 varupadrunit. Pärast viimast lasketiiru võeti aga Kõiv rajalt maha, kuna Venemaa oli juba võitjana finišis. Mahavõtmise hetkel oli Eesti 13. kohal ja seega lähevadki kirja 13. koha punktid.

Venemaa nelik kasutas vaid seitset varupadrunit ja võidutses ajaga 1:25.14,5, teine oli Ukraina, kaotades juba minuti ja 14,2 sekundiga ning kolmas oli Prantsusmaa, kes kaotas 1.16,9.

Ridnauni IBU karikaetapil on kavas veel meeste ja naiste sprindid ning jälitussõidud. IBU karikasarja järgmine etapp sõidetakse jaanuari alguses Otepääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles