Ühe ajastu lõpp? Chelsea legend Lampard vihjas klubist lahkumisele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard annab treeningutel endast kõik, et taas rohkem mänguaega teenida.
Frank Lampard annab treeningutel endast kõik, et taas rohkem mänguaega teenida. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi pikaajaline ustav keskväljamootor ja kapten Frank Lampard vihjas, et võib hooaja lõpus meeskonda vahetada. 34-aastane Inglismaa koondislane on pettunud, et klubi ei ole talle pakkunud uut lepingut ning sellel hooajal on mehele jagunud ka vähe mänguminuteid.

«Läbirääkimisi lepingu pikendamise kohta pole alustatud ning hetkel on kõik klubi otsustada,» vahendab The Sun Lampardi sõnu. «Mul on olnud siin suurepärased ajad, kuid tundub, et asjad ei kesta igavesti.»

Lampardi sõnul tunneb ta, et suudaks vähemalt kaks kuni kolm aastat veel kõige kõrgemal tasemel jätkata. 2012. aasta võttis ta kokku positiivsel noodil, sest just tema kandis kaptenipaela mälestusväärses Meistrite liiga finaalis, kui Chelsea esimest korda ajaloos Euroopa meistriks krooniti.

West Hami kasvandik Lampard liitus Chelseaga 2001. aastal ning on selle aja jooksul kandnud Londoni suurklubi särki 574 korda ning löönud poolkaitsja kohta märkimisväärsed 189 väravat.

«Ma ei ole selline inimene, kes tahaks pingil istuda. Tahan olla mängu kaasatud ning ma püüan seda endiselt teha,» lõpetas ta. FIFA klubide MMi poolfinaalis vaatas Lampard pingilt, kuidas keskkaitsja David Luiz tema positsioonil mängis.

Lampard on Chelseaga võitnud kolmel korral Inglismaa meistritiitli, neljal korral karikasarja ning eelmisel hooajal ka Meistrite liiga. Koondist on ta esindanud 93 korda ning löönud 26 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles