Red Bulls loobus endise FC Barcelona tähtmängija teenetest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafa Marquez (paremal) koos nüüdseks endiste tiimikaaslastega.
Rafa Marquez (paremal) koos nüüdseks endiste tiimikaaslastega. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls otsustas loobuda mehhiklasest mängumehe Rafa Marquez’i teenetest.

Endine FC Barcelona keskkaitsja sõlmis Red Bullsiga 2010. aasta suvel kolme ja poole aasta pikkuse lepingu ning seega oleks ta pidanud tiimis pallima 2013. aasta lõpuni, kuid nüüd otsustas tiim tema teenetest loobuda, kirjutab Yahoo!

Lõppenud hooajal oli Marquez’i palgaks Red Bullsis 3,6 miljonit eurot ning sellega oli ta MLSi palgaedetabelis teisel kohal. Samas ei olnud Marquez'i karjäär New Yorgis just kõige õnnestunum ning tema esitused said pidevalt kriitikat.

«Otsus sai tehtud mõlema osapoole huvisid silmas pidades. Tahame tänada teda tehtud töö eest ning soovime talle edasiseks edu,» teatas Red Bullsi spordidirektor Andy Roxburgh.

33-aastane Marquez jätkab nüüd oma karjääri kodumaises liigas, kus ta sõlmis lepingu Club Leon’iga. Marquez’i karjääri kõige säravamad aastad olid FC Barcelonas, kus ta pallis aastatel 2003 kuni 2010 ja mängis tiimi eest 240 kohtumist ning lõi 12 väravat. Selle aja jooksul tuli ta neli korda Hispaania ning kaks korda Meistrite liiga võitjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles