Venno liitub Prantsusmaa eestlastega

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Oliver Venno teatas täna Eesti Võrkpalli Liidu uudisteportaalile volley.ee, et liitub Prantsusmaa kõrgliigaklubiga Rennes’i Volley 35. Klubi käsutusse peab ta ilmuma 26. detsembriks, esimese mängu võib pidada 2. jaanuaril.

«Hea, et nii läks, Eestisse poleks tahtnud veel tagasi tulla,» ütles Venno. «Ka see läks hästi, et palgavõlga Montenegros ei tekkinud.»

22-aastasele Vennole (209 cm) on Rennes’i Volley neljas välisklubi, enne mängis ta Sloveenias (Bled), Saksamaal (Friedrichshafen) ja Montenegros (Budva).

Diagonaal Venno liitumise järel on Rennes’i kirjas nüüd kolm eestlast: veel temporündaja Raimo Pajusalu ja nurgaründaja Keith Pupart.

Hooaeg pole just hästi alanud, tabelis on kirjas neli võitu ja kuus kaotust, mis annab 14 meeskonna hulgas kümnenda koha. Euroopa Challenge-karikasarjas kaotas Rennes’i klubi kaks korda Ufaa Uralile (Venemaa), mis sulges tee 16 hulka.

Neljas eestlane Prantsusmaa tippliigas on Pariisi Volley keskründaja Ardo Kreek, tema meeskond on praegu kuue võidu ja nelja kaotusega neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles