Parkimiskohast ilma jäänud Ibrahimovic hakkas jonnima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Tähtründaja Zlatan Ibrahimovic vihastas koduklubi PSG peale, kuna tal ei lubatud oma autot klubi parklas soovitud kohta jätta.

Treeningule saabunud Rootsi koondise ründetäht nõudis, et tal lubataks parkida tehnilise personali parklasse, mis asub otse klubihoone ja treeningväljakute kõrval. Parklatöötajad käsksid tal aga sõita pisut kaugemal asuvasse mängijatele mõeldud parklasse. Niisugusest ülbusest solvunud Ibrahimovic jättis seepeale oma auto täpselt tehniliste töötajate parkla sissepääsu ette, blokeerides selle täielikult.

PSG kohtub pühapäeval tabeliliidri Lyoniga, kuid enne olulist mängu Ibrahimovic meeskonnakaaslastega koos ei treeninud. Klubi esindaja sõnul valmistub rootslane eriprogrammi järgi ning valmistub jõusaalis mänguks iseseisvalt. Samas ei saa PSG Ibrahimovici panuse üle nuriseda – ründaja on löönud sel hooajal 17 väravat ja asub sellega Prantsusmaa liiga väravaküttide edetabelis esikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles