Benitez kritiseeris kaotatud finaali järel võimalusi raisanud Torrest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres.
Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreener Rafael Benitez kritiseeris pärast 0:1 kaotusega Corinthiansile lõppenud klubide MMi finaali oma mängijaid, kes polnud tema arvates piisavalt näljased. Kriitikat sai ka ründaja Fernando Torres.

«Lõuna-Ameerika meeskondade jaoks on see nagu koondiste MMi finaal. Seda oli esimesest minutist näha,» märkis Benitez. «Meie mängijatel on palju häid külgi, aga mõned neist ei ole füüsiliselt kuigi tugevad. Oli näha, et vastased on kogenud – nad olid alati kohe kohtuniku ümber ja mängu lõpus venitasid ka aega. See pole negatiivne märkus, sellistes mängudes peabki nii käituma.»

Vähem kui viis minutit enne mängu lõppu oli Fernando Torresel supervõimalus seis viigistada, kuid ta saatis palli Corinthiansi puurivahile Cassiole otse sülle. Pärast Chelseasse saabumist Torrese kohta palju positiivset rääkinud Benitez oli esmakordselt kaasmaalase suhtes kriitiline. «Ta oli õiges kohas, tal avanes võimalus. Aga need võimalused tuleb ära kasutada, sest finaalis ei tule neid kuigi palju. Kui sul on kaks-kolm šanssi, tuleb vähemalt üks värav lüüa,» nentis Benitez.

Chelsea lõpetas mängu vähemuses, sest kaitsja Gary Cahill saadeti platsilt minema. Eemaldamise osas Benitezil aga pretensioone polnud. «Gary kaotas närvid. Ma ei näinud seda hetke mängus, küll aga nägin kordust ja selle eest võis tõesti punase kaardi anda,» sõnas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles