FC Barcelona plaanib palgata noore tippväravavahi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois üritab takistada Lionel Messit.
Thibaut Courtois üritab takistada Lionel Messit. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi soovib tugevdada oma väravavahi positsiooni ning seega on sihikule võetud 20-aastane Belgia koondislane Thibaut Courtois.

Courtois pallib praegu teist hooaega laenulepingu alusel Madridi Atletico ridades, kuid tema mängijaõigused kuuluvad Londoni Chelseale, kirjutab The Sun.

Courtoisi peetakse praegu Euroopa üheks lootustandvamaks väravavahiks ja Chelsea maksis 2011. aasta suvel tema eest Genkile 10 miljonit eurot. Kuna Chelseas poleks tal olnud lootust koheselt esiväravavahiks tõusta, siis laenati ta Atleticole. Esialgse plaani kohaselt pidi Chelseaga viie aasta pikkuse lepingu sõlminud puurilukk jääma Madridi 2013. aasta suveni ja seejärel liituma Londoni klubiga.

Courtoisi head esitused on nüüd tõmmanud ka Barcelona tähelepanu ja temas nähakse võimalikku asendajat 30-aastasele Victor Valdesele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles