Red Bulli tiimiboss: mina poleks Massaga lepingut pikendanud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli tiimiboss Christian Horner.
Red Bulli tiimiboss Christian Horner. Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 meeskonna juht Christian Horner tunnistas, et tema poleks Ferrari asemel Felipe Massale järgmiseks hooajaks lepingut pakkunud.

«Mina poleks seda teinud. Kahjuks on tegu karmi ja tulemustele orienteeritud äriga,» nentis Horner vormel-1 aastaraamatule antud intervjuus. «Tuleb vaadata, mida teine mees (Fernando Alonso) sama autoga suutis – eeldades, et tegu on ju võrdse tehnikaga.»

Horneri arvates on ilmselge, et Ferrari kaalus kehva hooaja alguse järel Massast loobumist, kuid siis brasiillase tulemused paranesid ja võrdväärsed kandidaadid said otsa. «Loomulikult vaatasid nad teisi sõitjaid – ka vähemalt ühte meie meest! –, kuid tundub, et nende variandid kuivasid kokku. Nad kõhklesid pikalt – Maranellost tulnud teated kinnitavad seda – ning kui muusika ühel hetkel lõppes, avastasid nad, et olemasolevast võimalusest paremat nad ei leiagi,» võrdles Horner punatiimi olukorda ringmänguga.

Massa alustas läinud hooaega ülinõrgalt, kogudes esimeselt kümnelt etapilt vaid neli punktikohta, kuid parandas siis märgatavalt esitusi ning jõudis hooaja teises pooles kahel korral poodiumile. Viimasel kümnel etapil ei jäänud brasiillane kordagi esikümnest välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles