NHLi superstaar käis salaja tänavahokit mängimas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidney Crosby
Sidney Crosby Foto: SCANPIX

NHLi superstaar Sidney Crosby käis liiga tööseisaku ajal salaja aitamas sõpra, kes mängib harrastajate liigas tänavahokit. Väravavahiks maskeerunud Crosbyl õnnestus oma isikut saladuses hoida mängu lõpuni.

Juba reedel ja laupäeval hakkasid sotsiaalmeedias levima kõlakad, nagu oleks supertäht osalenud Dek Stari meeskonna ridades Ohios peetud tänavahokimängus. Esmaspäeval kinnitas Crosby ajakirjanikega vesteldes, et jutt vastabki tõele. «Üks mu sõber mängib seal liigas. Lapsepõlves seisin tänavahokis sageli väravas ja küsisingi, ega tal puurilukku vaja pole. Ta ütles, et muidugi tule. Lahe oli,» sõnas Crosby.

Tänu maskile ja kaitsmetele ei tundnud ühte Kanada kuulsamat hokimeest ära ei kohtunik ega ka vastased. «Mängu lõpus rääkisin korra kohtunikuga ja ta vist sai siiski aru, kes ma olen,» muigas Crosby. Sama kinnitas Dek Stari peatreener Chris Evans. «Kohtunik jalutas minu juurde ja tegi juttu, et kuule, see pole teil ju tavapärane väravavaht, otsige endale ometi keegi. Siis aga vaatas ta Sidneyle otsa ja mehel läksid silmad suureks – sa pagan, see on ju Sidney Crosby!» kirjeldas Evans. «Vastased mängisid aga tema vastu tund aega ja neil polnud aimugi. Ütlesin neile alles pärast Sidney lahkumist, kellega tegu oli.»

Eelmisel hooajal vigastuste tõttu vaid 22 kohtumises mänginud Crosby lisas, et ei peljanud uut traumat saada. «Mul on ju varustus seljas, mida siin muretseda. Alati võib midagi juhtuda, aga ma ei mängiks, kui risk oleks suur,» sõnas ta ja kiitis 4:0 võiduga lõppenud mängu järel oma kaitsjaid. «Ma ei pidanud isegi ühegi tõrjet tegema. Meeskond kaitses väga hästi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles