Sutil: tingimisi vanglakaristus lubab mul vormel-1 sarjas võistelda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Sutil.
Adrian Sutil. Foto: SCANPIX

Sakslasest vormel-1 piloot Adrian Sutil, kes kannab hetkel tingimisi vanglakaristust, kinnitas, et see lubab tal reisida ja seega ka tuleval aastal kuninglikus sarjas võistelda.

Sutil läks 2011. aastal ühes Hiina ööklubis kallale ärimehele Eric Luxile ja lõi talle joogiklaasiga kaela, mille eest sakslasele mõisteti jaanuaris 18-kuuline tingimisi karistus ja 200 000 euro suurune rahatrahv. Tunamullu Force India meeskonnas sõitnud, kuid lõppenud hooaja töötuna veetnud Sutil on üks peamisi kandidaate Force India vabale sõitjakohale 2013. aastaks.

«Kontrollisime mänedžeridega kõik üle ning mul ei tohiks reisimisel mingeid probleeme tekkida,» sõnas Sutil nädalavahetusel Bangkokis toimunud Meistrite võidusõidu ajal ürituse kodulehele. «Minu jaoks on tegu uue algusega!»

Force India pole veel ametlikult kumbagi uue hooaja sõitjat välja kuulutanud, ent kõigi märkide järgi jätkab ühe põhipiloodina Paul di Resta. Kuna Nico Hülkenberg lahkus Sauberisse, on teisele sõitjakohale mitu kandidaati. Lisaks Sutilile on soosikute seas ka Bruno Senna ja senine testisõitja Jules Bianchi. Sutil ootab enda sõnul lihtsalt tiimijuhi Vijay Mallya otsust. «Loeb vaid allkiri lepingul. Räägime siis. Meeskond tunneb mind, viimase viie aasta jooksul oleme palju koostööd teinud. Loodetavasti langetab Vijay õige otsuse ja ma saan selle koha!» sõnas sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles