Kurioosum: eile ametist priiks saanud Vassiljev kroonitakse täna aasta treeneriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Margus Ansu

Võrkpallihooaja pidulikul lõpetamisel selgusid 2011/2012 aasta paremad mängijad, treenerid ja kohtunikud. Parimaks naisvõrkpalluriks tunnistati lõppenud hooajal Viljandi Metalli ridades pallinud, kuid kahe hooaja vahel Soome kõrgliigasse Orivesi Ponnistuse naiskonda siirdunud Anu Ennok. Parimaks meesvõrkpalluriks valiti Prantsusmaa karikavõitjaks kroonitud Keith Pupart.

Aasta parimaks treeneriks nimetati Rainer Vassiljev, kes viis Tartu meeskonna Schenkeri liiga ja Eesti meistrivõistluste võitjaks. Kurioosne on asja juures see, et alles eile lahkus Vassiljev poolte kokkuleppel Tartu meeskonna tüüri juurest.

Parima rannavõrkpalli naispaari moodustasid Natalja ja Polina Bratuhhina, parima meespaari Rivo Vesik ja Kristo Kollo. Parima noorvõrkpalluri auhinna laureaadid on Eliise Hollas (Võru SK) ja Andri Aganits (Orava VK).

Parimateks noorte rannavõrkpalli võistkondadeks valiti Anett Hollas ja Liisel Nelis ning Robert Täht ja Renee Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles