IBU karikaetapi korraldajatele valmistab peavalu külm ilm

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamise IBU karikasarja neljas etapp peetakse jaanuaris Otepääl.
Laskesuusatamise IBU karikasarja neljas etapp peetakse jaanuaris Otepääl. Foto: ELSF

Kaks nädalat enne IBU karikasarja 4. osavõistlust on üleval küsimus, millistes tingimustes saab toimuma 4.-6. jaanuarini toimuv suurim talvespordi sündmus Otepääl. Võistluse tehniline pool juba täna valmis, aga peavalu teeb ennustamatu ilm.

Täna koguneb Tallinnas IBU CUP 4 Biathlon Otepää 2013 nõukogu, mis kinnitab lõplikult võistluste toimumise ajakava ja tingimused.

«Otepää on taaskord valmis, et viia läbi rahvusvaheline laskesuusatamise suurüritus,» kinnitas ELSFi president ja võistluse korralduskomitee esimees Aivar Nigol. «Tagatud on suurepärased tehnilised tingimused nii sportlastele, kui ka hooldemeeskondade, kohtunike ning meedia jaoks.»

Korraldajad loodavad, et ka ilm on jaanuari alguses võistlust soosiv.

Aivar Nigol lisab: «Võrreldes 2010. aastaga, mil Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon korraldas U-26 Euroopa Meistrivõistlusi laskesuusatamises, on Tehvandi Spordikeskuses palju muutunud – ehitatud on kaasaegne staadionihoone võistluskeskuse ja pressikeskuse ruumidega, uued hooldemeeskondadele mõeldud ruumid. Tehvandi Spordikeskuse staadionil on 1000-kohaline pinkidega lasketiiru tribüün ja varikatusega 2200-kohaline toolidega läänetribüün.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles