Vastasele näkku astunud Zlatan: ma lihtsalt ei pannud teda tähele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovrenile (pikali maas) pähe astunud Zlatan Ibrahimovic kinnitab, et ei vigastanud vastast tahtlikult.
Dejan Lovrenile (pikali maas) pähe astunud Zlatan Ibrahimovic kinnitab, et ei vigastanud vastast tahtlikult. Foto: SCANPIX

PSG ründaja Zlatan Ibrahimovic sattus läinud nädalavahetusel pärast mängu Lyoniga taas skandaali, kui teda süüdistati vastasmängijale Dejan Lovrenile meelega pähe astumises. Ründaja kaitseb ennast väitega, et ta ei teinud midagi tahtlikku.

«Ma lihtsalt ei näinud teda. Vaatasin vaid palli. Järsku oli ta aga pikali maas ja rullis ennast,» kirjeldas Ibrahimovic juhtunut telekanalile BeIn Sport oma vaatevinklist. «Ma ei lähe kunagi väljakule, et kellelegi viga teha. Platsil teeb otsuseid kohtunik ja ma austan seda reeglit,» torkas ta kriitikutele vastuseks.

Lyoni president Jean-Michel Aulas ning Ibrahimovici jalgpallisaapa korkidest peahaava saanud Lovren ise olid siiski kindlad, et Rootsi koondislane tegutses meelega. Vilemees Antony Gautier ründajat platsil ei karistanud, tagantjärgi on Prantsusmaa jalgpalliliidul see võimalus siiski olemas ning Aulas’ avaldas veendumust, et alaliit peaks ka nii käituma.

«Kahju, kui keegi sedasi arvab,» märkis Ibrahimovic seepeale. «Mina leian, et kui keegi selliste rünnakutega lagedale tuleb, siis on tal lihtsalt hirm. Ja peabki olema, sest PSG on Prantsusmaa parim meeskond. Ta ei peaks mind niimoodi ründama, see on nõrkuse märk»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles