Video: ajalooliselt kehva esituse teinud Miami Heat teenis siiski võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimsad lauavõitlejad Kevin Love (vasakult) ja Nikola Pekovic üritavad takistada Dwyane Wade'i.
Võimsad lauavõitlejad Kevin Love (vasakult) ja Nikola Pekovic üritavad takistada Dwyane Wade'i. Foto: SCANPIX

Miami Heat kirjutas korvpalliliigas NBA tabelisse järjekordse võidu, kui koduväljakul alistati 103:92 Minnesota Timberwolves. Samas jäädi ühes mänguelemendis vastasele võimsalt alla.

Minnesota mängijad võtsid kohtumise jooksul koguni 52 lauapalli ning samal ajal said Miami pallurid kätte vaid 24 lauapalli. Ka Heati tiimi ajaloos oli tegemist üsna märgiliste numbritega, kuna klubi ajaloos on vaid korra saadud kätte vähem lauapalle ning lauavõitlus on vaid korra kaotatud suuremalt kui 28 palliga, kirjutab AP.

Lisaks pole alates 1994. aastast ükski NBA klubi suutnud kohtumist võita, kui vastasele on lauavõitluses nii kaalukalt alla jäädud.

Kui Heati edukaim lauavõitleja oli LeBron James kuue palliga, siis Timberwolvesi mängumeestest sai Kevin Love kätte näiteks 18 ja montenegrolane Nikola Pekovic 12 palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles