Poksilegendi Pacquiaot solvanud Justin Bieber langes Filipiinidel põlu alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokauti löödud Manny Pacquiao.
Nokauti löödud Manny Pacquiao. Foto: SCANPIX

Laulja Justin Bieber, kes viskas nalja poksija Manny Pacquiao üle, kuulutati sportlase kodumaal Filipiinidel persona non grata’ks.

18-aastane Bieber postitas pärast Pacquiao kaotust Juan Manuel Marquezile internetti mitu fotot, kus nokauti löödud filipiinlane kõhuli maas lamab. Ühele pildile oli lisatud Disney-filmi tegelane Simba, kes ütles Pacquiaole: «Issi, ärka üles.» Teine foto kõrvutab aga Michael Jacksoni kuulsat poosi videost loole Smooth Criminal ning Pacquiao asendit hetkel, kui Marquez ta põrandale saadab.

Naljana mõeldud fotod jõudsid Filipiinide kongressi, sest seitse seaduseandjat esitasid resolutsiooni, kus nõuavad Bieberilt ametlikku vabandust ja soovitavad kehtestada lauljale riiki sissesõidukeelu. «Need kommentaarid olid maitsetud ja ta tuleks kuulutada ebasoovitavaks isikuks,» teatasid eelnõu esitajad.

«Härra Bieber oleks pidanud teadma, et lugupeetud Manny Pacquiao on jõudnud oma saavutusteni raske töö, sihikindluse ja jumalasse uskumise teel ning oma väärikast seisusest hoolimata kehastab ta isegi kaotades tagasihoidlikkust ja väärikust,» seisis avalduses. Lisaks märkis seitsmeliikmeline rühm ära, et Bieber solvas oma teoga kogu riiki.

Pacquiao ei soostunud omalt poolt juhtunut pikemalt kommenteerima, mainides vaid, et palvetab Bieberi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles