Arsenali omanikeringi kuuluv Vene miljardär kritiseeris juhtkonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ališer Usmanov
Ališer Usmanov Foto: SCANPIX

Venelasest miljardär Ališer Usmanov kritiseeris Londoni Arsenali, et nad müüsid suvel meeskonna superstaari Robin van Persie.

Usmanovile kuulub 30 protsenti Arsenalist, kuid samas ei kuulu ta juhatusse. Usmanovi varanduse suuruseks hinnatakse umbes 22 miljardit eurot ning seega on ta vähemalt kaks korda rikkam kui Chelsea omanik Roman Abramovitš, kirjutab Sportsmail.

Usmanov kurjustas viimati Arsenali juhtkonnaga, et nad ei ole piisavalt toetanud meeskonna peatreenerit Arsene Wengerit ning lasknud tal konkureerida Chelsea, Manchester City ja Manchester Unitediga.

«Van Persie müümine oli viga. Kui mina oleksin üks Wengeri mängijatest, siis ma tahaksin tema all mängida terve karjääri, kuid ta selgitas, et Robin soovis võita karikaid. Ma ei sega ennast kunagi otsustesse, kus mul ei ole sõnaõigust,» sõnas Usmanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles