Uue peatreeneriga Tartu peab Lätis aasta viimased mängud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu peatreener Andrei Ojamets
Tartu peatreener Andrei Ojamets Foto: Margus Ansu

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas peetakse lõppeva aastanumbri sees veel kaks mängu, mis mõlemad toimuvad Bigbank Tartu meeskonna osalusel. Uue peatreeneri saanud tartlased sõidavad Lätti, kus reedel mängitakse esmalt Riia Lasega ja laupäeval VK Jelgava/Biolarsiga.

Lisaks peatreeneri vahetusele on Tartu meeskonnas toimunud ka teine muudatus, kui hooaja keskel klubiga liitunud Läti koondislane Viktors Korzenevics sõlmis lepingu Prantsusmaa hetke üheksanda võistkonnaga, hakates esindama GFCO Ajaccio värve, kirjutab volley.ee.

Tartu on 14-st mängust võitnud kuus (18 punkti), mis turniiritabelis annab kaheksanda koha. Siiski tasub märkida, et eespool olevatel konkurentidel on peetud kaks kuni kolm mängu enam.

Mängijate tabelit juhib Ozolnieki liider Gatis Garklavs, kellel on kirjas 315 silma. Mart Tiisaar ja Andrus Raadik järgnevad 290 ja 255 punktiga.

Laupäevasele Jelgava ja Bigbank Tartu vastasseisule saab otsepildis kaasa elada SIIN.

Ajakava:

21.12.12 19:30 Riia Lase - Tartu

22.12.12 13:30 VK Jelgava/Biolars - Tartu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles