Uue peatreeneriga Tartu sai Lätis kindla kaotuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets (vasakult teine) hoolealustele näpunäiteid jagamas.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets (vasakult teine) hoolealustele näpunäiteid jagamas. Foto: Margus Ansu

Reedel Lätis mänginud Tartu Bigbank ei suutnud uue peatreeneri Andrei Ojametsa juhendamisel punktilisa teenida, kui 0:3 (-19, -19, -17) kaotati võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas kolmandaks tõusnud Riia Lasele.

Tartlaste poolel suutis ainsana kahekohalise punktisummani jõuda Robert Täht, kelle arvele märgiti 11 punkti, Priit Luik lisas võistkonnale 8 silma. Üheksast tõstest vaid kaks realiseerinud Eivo Žuravljov lõpetas mängu kahe punktiga, vahendab volley.ee.

Kahe võistkonna peamine erinevus tuli rünnakul – kui Riia meeskond suutis 48% tõstetest punktiks lüüa, oli Tartu sama näitaja vaid 33%.

Lõppevale kodusele võrkpalliaastale tõmbab joone alla laupäevane VK Jelgava/Biolarsi ja Tartu Bigbanki kohtumine. Tartu on 15 mängust võitnud kuus (18 punkti), mis turniiritabelis annab 8. koha. Riia Lase tõusis 33 punktiga kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles