Ferguson loodab, et Ronaldo naaseb kunagi ManU-sse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Cristiano Ronaldo 2009. aastal.
Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson (vasakul) ja Cristiano Ronaldo 2009. aastal. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson tunnistas, et teda rõõmustaks väga, kui Cristiano Ronaldo kunagi Unitedi ridadesse naaseks.

Portugali koondise kapten Ronaldo lahkus Unitedist 2009. aastal, liitudes rekordilise 80 miljoni naelsterlingu eest Hispaania hiiu Madridi Realiga, viimasel ajal on aga üha rohkem hakatud rääkima, et ta on klubi vahetatud ning ühe võimaliku kosilasena on välja käidud Paris Saint-Germain, kirjutab Goal.com.

70-aastane Ferguson sõnas, et praegu ta Ronaldole pakkumist ei tee ning naljatles, et saaks seda teha vaid siis, kui Ronaldo leping Realiga lõpeks. «Tahaksin teda taas meie ridades näha, aga praegu on see soovunelm,» tõdes Ferguson. «Esiteks, tema üleostmiseks oleks väga palju raha vaja, teiseks, ma ei usu, et nad teda üldse müüa tahavad. Aga muidugi, seda ei või kunagi teada. Ja ma ei tea, millal tal leping läbi saab.»

«Võib juhtuda, et mingil hetkel oma karjääris tahab ta kuskile teise klubisse minna ja ma loodan, et ta tahaks siis Unitedisse tagasi tulla. Aga see on väga kauge tuleviku jutt,» jätkas Ferguson. «Mul on väga vedanud, et mul on olnud sellised mängijad nagu Paul Scholes ja Ryan Giggs, mul on olnud fantastilisi mängijaid, nagu näiteks Eric Cantona. Ronaldo kuulub kindlasti mu parimate hoolealuste hulka, selles pole küsimustki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles