Tartu lõpetas aasta väärt võiduga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets.
Tartu võrkpallimeeskonna peatreener Andrei Ojamets. Foto: Margus Ansu

Tiitlikaitsja Tartu Bigbank lõpetas aasta positiivse noodiga, kui võõrsil peetud võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga mängus suudeti pärast avageimi kaotust noppida 3:1 (-20, 17, 14, 22) võit Läti karikavõitja Jelgava/Biolarsi vastu.

Esimese geimi võitis tulemusega 25:20 Läti meeskond ning asus ka teises geimis 8:3 eduseisu. Uue peatreeneri Andrei Ojametsa käe all teise kohtumise mänginud tartlased suutsid raskest seisust välja tulla ja mängu geimidega 2:1 juhtima minna, vahendab volley.ee.

Ka neljandas geimis hoidis Tartu pidevalt 3-4-punktilist eduseisu, kuid Jelgava läks omakorda 20:18 juhtima. Bigbanki 19:20 kaotusseisus sekkus mängu edukalt Eivo Žuravljov, kelle tugevate servide toel asus Eesti võistkond 22:20 juhtima. Tartu meeskond vastaseid enam ohtlikult lähedale ei lasknud ning võitis neljanda geimi tulemusega 25:22.

Rünnakul ja servil säranud Robert Täht tõi üleplatsimängijana 21 punkti,  Renee Teppan toetas võistkonda 20 punktiga. Tartu ründas suurepärase vastuvõtu (91%) juures 43%-lt, Jelgava samad näitajad olid vastavalt 74% ja 41%. Blokis olid Tartu edunumbrid 11-6, samuti löödi 8 serviässa Jelgava ühe vastu.

Tartu lisas tänase võiduga turniiritabelisse kolm punkti (kokku 21), kuid jätkab tabelis 8. kohal.

Eesti-Läti ühisliiga jätkub 12. jaanuaril, kui kavas on kokku neli kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles