Milan müüb jaanuaris Pato ja Robinho ning jahib Balotellit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milan on valmis müüma talvise üleminekuakna jooksul klubis ebasoosingusse langenud Robinho ja Pato ning püüab hankida Manchester City ründajat Mario Balotellit.

See ei meeldi aga City peatreenerile Roberto Mancinile, kes soovib Itaalia koondise ründajale veel ühe võimaluse anda. Balotelli loobus äsja vaidlustamast City poolt talle määratud suurt rahatrahvi ning Mancini arvates näitab trahvisumma tasumine tema noore kaasmaalase kasvavat küpsust.

Mancini tahtmisel võib samas antud juhul vähe kaalu olla, sest Milani klubile lähedalseisvate isikute andmetel plaanib Milani president Adriano Galliani minna otse Balotelli agendi Mino Raiola ja City omanike jutule. «Mancinit ei kaasata, nii et pole tähtis, mida ta arvab. Läbirääkimised toimuvad Abu Dhabi ja Galliani vahel ning juures on ka Mario agent, kellel on Gallianiga väga lähedased sidemed,» sõnas allikas Daily Mailile.

Hetkel on Balotelli siiski väljakutelt kõrval, kuna pole päris terve. Ründaja ei teinud kaasa ka eilses 1:0 võidumängus Readingi vastu. Samas nähti teda pisut enne mängu linna peal. «Mario on haige. Ma ei tea, kus ta on. Ta on nädal aega haige olnud. Eile tuli ta kohale ja tahtis treenida, kuid ta ei tohi veel seda teha. Aga ega ma ei saa teda koju luku taha panna. See on ju võimatu,» kommenteeris Mancini olukorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles