Hea mängu teinud Ojamaa andis kaks väravasöötu ja teenis penalti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: SCANPIX

Šotimaa meistriliigas tegi Motherwelli eest hea mängu Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa, andes 4.1 võidumängus Aberdeeni üle kaks väravasöötu ja teenides penalti.

Tom Hateley viis koduplatsil mänginud Mothewelli juba 9. minutil 1:0 juhtima ja 31. minutil kasvatas Jamie Murphy Ojamaa eeltööst eduseisu. Aberdeen suutis seejärel ühe värava tagasi lüüa, kuid poolaja viimasel minutil kasvatas Murphy kodumeeskonna edu taas kaheväravaliseks.

55. minutil mängis Ojamaa üle mitu vastast ja andis söödu Michael Higdonile, kes tõi tabloole lõppskoori 4:1. Kümmekond minutit hiljem teenis Ojamaa Motherwellile ka penalti, kuid Murphy löögi tõrjus Aberdeeni väravavaht Jamie Langfield. 81. minutil vahetati Ojamaa pingile.

Motherwell jätkab 33 punktiga liigatabelis kolmandal kohal, sama palju punkte on kogunud Inverness, kes täna viigistas 2:2 St Mirreniga. Tabelit juhib 37 punktiga Glasgow Celtic, kellel on aga kaks mängu vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles