Ronaldo lükkas Reali võimsa lepingupakkumise tagasi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi soovis pikendada tähtmängija Cristiano Ronaldoga lepingut, kuid portugallane lükkas pakkumise tagasi.

Ronaldo tegi 2009. aastal Realiga kuue aasta pikkuse lepingu ning seni ei ole ta seda veel kordagi pikendanud. Nüüd pakkus Real oma tähtmängijale aga uut kontrahti ning see oleks kestnud 2018. aastani ning mängumehe palk oleks aastas tõusnud 5 miljoni euro võrra. Praegu on tema aastapalgaks umbes 10 miljonit eurot, kirjutab AS.

Seega oleks Ronaldo aastapalgaks uue lepingu kohaselt olnud 15 miljonit eurot. Samas sõlmis Lionel Messi hiljuti uue kontrahti FC Barcelonaga ning tema aastapalgaks on selle kohaselt umbes 16-20 miljonit eurot.

Viimasel ajal on mitmel puhul räägitud, et Ronaldo ei ole Realis õnnelik ning ta on seda ka ise tunnistanud. Viimasel ajal on Ronaldot kõige rohkem seostatud PSGga, kuid nüüd on hakanud levima ka jutud, et portugallane sooviks uuesti liituda Manchester Unitediga.

Kuna Ronaldo ei ole oma praeguse olukorraga klubis rahul, siis väidabki AS, et ta ei kavatsegi oma 2015. aastani kehtivat lepingut pikendada ja kui keegi ei ole samas valmis Ronaldot ostma, siis võib ta 2015. aastal klubist tasuta lahkuda. Suure tõenäosusega sellist asja küll ei juhtu, kuid see-eest lepingu lõpu lähenedes väheneb ka summa, mida Real tema eest üldse küsida võiks.

Ronaldo on seni Reali eest pidanud 170 kohtumist ja selle ajaga on ta suutnud lüüa 169 väravat. Karikatest on tal ette näidata Hispaania liiga võit ning Hispaania karikas ja superkarikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles