Ründajaid juurde: ManU ostab veel ühe Dortmundi Borussia tähe

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: SCANPIX

Manchester United on Briti ja Saksamaa meedia teatel jõudnud kokkuleppele poolakast ründaja Robert Lewandowski ostmise osas.

Lewandowski võimalikust siirdumisest ManU-sse on räägitud pikalt ja nüüd olevatki Dortmundi Borussia valmis ründaja rahaks tegema.

ManU peab poolaka eest maksma 23 miljonit eurot ning mehega sõlmitakse viie aasta pikkune kontraht. Saksamaa ajalehe Bildi andmetel saab ründaja palgaks viie aasta eest 26 miljonit eurot.

Lewandowski leping Dortmundiga lõppeb järgmise hooaja järel ning seega on klubil viimane aeg 24-aastase mehe müügist veel raha teenida.

Kui ManU peakski Lewandowski ostma, siis oleks ta lühikese aja jooksul teiseks meheks, kes vahetab Dortmundi särgi Manchesteri klubi oma vastu. Suvel võttis selle teekonna teatavasti ette Shinji Kagawa.

Samas on juba ka mainitud, et jutt Lewandowski lahkumisest on lihtsalt ründaja agendi Cezar Kucharski katse tõsta mehe turuväärtust. Lisaks on ManU ridades praegu hulgaliselt heal tasemel ründajaid ja Lewandowski saabumine tähendaks, et keegi peab talle ka selleks ruumi tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles