Üleväsimus: Eesti NHLi lootus pidi spordist ootamatult aja maha võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba
Robert Rooba Foto: Toomas Huik

Eesti jäähokikoondislane ja igapäevaselt Soome meistriliiga klubis Espoo Blues mängiv Robert Rooba pidi tänavuse hooaja keskel mitme aastaga kuhjunud väsimuse tõttu mõneks ajaks aja maha võtma.

«Alati võiks paremini minna. Vahepeal olid rasked ajad, loobumismõtteid siin ei olnud, aga oli selline tüdimus, kuna mitu aastat polnud puhatud. Tegime hooaja keskel nüüd selle puhkuse, peale puhkust naases ta väljakule ning silm jälle säras. Loomulikult võiks olla edukam ning sinna poole oleme teel,» rääkis mehe isa Jüri Rooba Vikerraadiole.

Suvel osales 19-aastane Rooba NHL-i klubi Detroit Red Wingsi tulevikutähtede laagris, kus talle anti positiivseid hinnanguid. Jüri Rooba sõnul tingiski praeguse puhkepausi suvine laager.

«USA-st agasi tulles oli tal tohutu entusiasm. Ta nägi kindlat sihti silme ees ja oli väga väge täis. See laager võttiski selle puhkuse ära, kuid sel hetkel kui ta liitus Espoo Blues'iga, oli meeskonna treener temaga väga rahul. Siis hakkas alla mäge minema, väsimus tuli peale, mees ise pani suured sihid endale. Kui ta ei saanud meeste meeskonnas suurt rolli, siis see mentaalselt väsitas teda,» ütles Rooba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles