Raul Must saab kodusel rahvusvahelisel turniiril esimese asetuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Ilmar Saabas / Delfi

10.-13. jaanuarini peetakse Tallinnas traditsiooniline maailma edetabelipunkte andev sulgpalliturniir Estonian International, meeste üksikmängus saab esimese asetuse Raul Must.

Sügisest jõuludeni ajateenistuse baaskursuse läbinud Must maailma edetabelis selle ajaga õnneks märkimisväärselt ei langenud ja sai Tallinna turniiriks paigutuse 72. tabelikohalt. Teise asetuse saab 75. kohaga inglane Andrew Smith.

Rohkem Eesti mehi esialgu põhitabelisse ei mahu, kuid Rainer Kaljumäe on praegu kvalifikatsiooni teine asetus ja kahe mängija loobumise korral pääseb otse põhiturniirile.

Naiste seas saab Laura Vana 7. asetuse, põhitabelisse mahuvad ka Getter Saar ja Karoliine Hõim.

Viis Eesti sulgpallurit, teiste seas Must ja Vana, harjutab praegu Euroopa parima sulgpallimaa Taani tugevamate sekka kuuluvas Odense klubis, mille ridadesse kuulub näiteks maailma paremikku kuuluv Viktor Axelsen. Uue aasta esimestel päevadel osalevad Must ja Vana 15 000-dollarilise auhinnafondiga maailma edetabeli turniiril Kopenhaagenis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles