Balotelli ongi Inglismaalt lahkumas, sihtkohaks AC Milan

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City ründaja, itaallase Mario Balotelli lahkumine kodumaale AC Milani ridadesse muutub järjest tõenäolisemaks, vahendab Goal.com.

Balotelli ei ole City eest väljakule pääsenud 9. detsembri derbikohtumisest Manchester Unitedi vastu ja peatreener Roberto Mancini poolt ründajale lubatud kolm nädalat tõestamisaega on olnud tulemuseta, kirjutab Soccernet.ee.

Milano suurklubi vajas Balotelli ostmiseks ka mõne suurepalgalise mängija müüki ning brasiillaste Alexandre Pato ja Robinho tagasisaatmine kodumaale tundub iga päevaga järjest tõenäolisem. Ründajate müümine võimaldaks Milanil Balotelli ka kohe välja osta, kuigi endiselt eelistatakse lühikest laenulepingut ja üleminekut suvel.

«Olukord Balotelliga on jõudnud selleni, et nii klubi kui ka mängija soovivad võimalikult kiiresti üksteisest eralduda,» sõnas Goal.comi allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles