Kruuda loodab läbilööki WRC2 sarjas

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda
Karl Kruuda Foto: Ray Põder

Kahekümnel MM-rallil osalenud Karl Kruuda seab uueks hooajaks kõrgeid sihte, öeldes, et tahab 2013. aasta lõpuks WRC2 arvestuses kirja saada maksimaalselt hea tulemuse, kirjutab rally.ee.

Kruuda plaanib järgmisel hooajal jätkata varasemast tuttavas SWRC-sarjas, mis tuleval aastal uuenduskuuri läbinuna kannab nime WRC2 ning kus võisteldakse neljarattaveoliste R5, R4 ja S2000 klassi ralliautodega.

«Loodetavasti saan WRC2 meistrisarjas osaleda. Konkurents on seal küll tihe, aga tahan maksimaalselt head tulemust,» räägib Kruuda, kelle sõiduvahendiks saab eeldatavasti olema Ford. «Seda ma täna ei tea, millal alustan. Montesse ma ilmselgelt ei jõua. Võib-olla saan startida Rootsis või siis vähemalt Portugalis.»

Lõppenud hooajale tagasi vaadates möönab Karl Kruuda, et palju asju võinuks paremini laabuda. «Oli plusse ja miinuseid. Tegin vigu, millest õppisin. Võib öelda, et saan nüüd neist vigadest õppinuna tugevamana edasi minna. Kahju on sellest, et mõnedel etappidel kehvasti läks.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles