Dmitrijev: usaldan pealelöögid Kostjale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (vasakul) ravib praegu seljavigastust ja hakkab seejärel otsima uut koduklubi.
Aleksandr Dmitrijev (vasakul) ravib praegu seljavigastust ja hakkab seejärel otsima uut koduklubi. Foto: AP/Scanpix

76 korda Eesti jalgpallikoondist esindanud poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev selgitab pikemas intervjuus ajakirjale Jalka, et tema tugevuseks on vastase mängu lõhkumine ning võistkonna heaks tegutsemine.

Kälimehed Dmitrijev ja Konstantin Vassiljev saavad hästi läbi nii väljakul kui ka selle kõrval. «Me hakkasime koos mängima Tallinna Levadias, aga viimastel aastatel oleme ühiselt väljakul olnud vaid koondise eest. Kostjale meeldib rünnakule panustada ja meie koondise mängu ehitada, mina olen teistsugune ja tegutsen tema taga. Mulle meeldib, kui ta on minu kõrval, sest siis on, kellele võin alati palli anda. Kui Kostja on palliga, siis on koondis ees terav,» räägib Dmitrijev.

«Oskan teise meeskonna mängu lõhkuda,» nimetab ta oma peamise plussi. «Kui minu kõrval on Vassiljev, siis usaldan pealelöögi tegemise pigem talle. Tunnen rõõmu, kui meeskond võidab, siis on minus pidu,» kirjeldab Dmitrijev end kui meeskonnamängijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles