Mancini: olime suvel van Persie ostmisele ülilähedal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie (keskel) lõi sellest karistuslöögist detsembri algul Manchesteri klubide omavahelises mängus viimasel minutil Unitedi võiduvärava.
Robin Van Persie (keskel) lõi sellest karistuslöögist detsembri algul Manchesteri klubide omavahelises mängus viimasel minutil Unitedi võiduvärava. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Roberto Mancini ütles esmakordselt välja, et klubi oli suvel ülilähedal hollandlase Robin van Persie ostule. Ründaja maandus hoopis Manchester Unitedis ja juhib 20 vooru järel 14 tabamusega parimate väravaküttide edetabelit.

Mancini on küll varem tunnistanud, et City oli van Persiest huvitatud, kuid polnud üksikasju täpsustanud. «Tahtsime van Persiet, sest teadsime, kui oluline mängija ta võib olla. Ta on meie ülejäänud ründajatest täiesti erinev. Olime lepingule väga lähedal. Korraks arvasime, et ta ongi juba meie mängija, aga nii ei läinud ja nüüd pole enam midagi parata. See kõik juhtus kolm-neli kuud enne seda, kui ta Unitediga liitus,» märkis Mancini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles