Veerpalu kaitsetiim: me ei pea võimalikuks kommenteerida ajakirjanduslikke spekulatsioone

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pilv
Aivar Pilv Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Soome väljaanne Iltalehti kirjutas paar päeva tagasi, et murdmaasuusataja Andrus Veerpalu väljub pikale veninud  dopingulahingust võitjana.

«Pean kahjuks teatama A.Veerpalu kaitsemeeskonna nimel, et me ei pea õigeks ja võimalikuks praeguses menetlusstaadiumis kommenteerida erinevaid arvamusi, vihjeid ja ajakirjanduslikke spekulatsioone nii sisulistes küsimustes kui ka võimaliku lahendi suhtes,» kommenteeris vandeadvokaat Aivar Pilv olukorda Delfile.

Rahvusvaheline Spordiarbitraažikohus (CAS) lükkas novembris Veerpalu dopinguasja tähtaega taas edasi (uus tähtaeg on 28. veebruar), kuna selgus, et kohtul on tekkinud uusi küsimusi. Iltalehti sõnul tähendab see seda, et kasvuhormooni testi usalduses kaheldakse endiselt väga sügavalt, mis tõstab oluliselt Veerpalu šansse lahingust võitjana väljuda. Iltalehti sõnul on tekkinud 50-50 olukord, millest võidaks samuti kashuvormooniga patustanud soomlane Juha Lallukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles