Peatreener: Neymar sobib koos Messiga Barcelonasse paremini kui Reali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar (vasakul) ja Lionel Messi.
Neymar (vasakul) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallitähe Neymari praeguse koduklubi Santose juhendaja Muricy Ramalho avaldas arvamust, et noormees sobiks paremini FC Barcelona kui Madridi Reali ridadesse.

«Ta on juba suurepärane mängija ja temast saab geenius. Ta on teel selle suunas, et saada sama heaks kui Messi või Cristiano Ronaldo – selliseid mängijaid sünnib väga harva,» lausus Ramalho väljaandele Sport.es.

Santose juhendaja on täiesti kindel, et Euroopasse liikudes oleks 20-aastasele Neymarile parim koht Barcelona. «Nad mängivad vaba jalgpalli. Madridil on praegu hea treener, aga nad on väga taktikalise lähenemisega. Jose Mourinho taktika on jäik ja tema käsku peab täitma. Minu meelest on Neymari raske nii juhendada. Teda ei saa kindlale positsioonile suruda – see tapaks tema loovuse,» selgitas treener.

«Seetõttu on tema jaoks ideaalne Barcelona, sest suurepärased mängijad mõistavad alati üksteist. Barcelonas on nii palju tippmängijaid ja Neymar areneks seal meeletult. Mulle meeldiks ühel päeval näha, mida Messi ja Neymar suudaksid paaris teha. Olen kindel, et see oleks midagi imelist,» avaldas Ramalho unistuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles