Šokeeriv pildiseeria: Balotelli ja Mancini läksid treeningul kaklema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli
Roberto Mancini (paremal) ja Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Skandaalne Itaalia jalgpallur Mario Balotelli on ilmselt peagi koduklubi vahetamas, sest nüüd ilmusid Inglismaa meediasse pildid, kus ründaja ja Manchester City peatreener Roberto Mancini üksteisele trennis kättpidi kallale läksid.

Mancini haaras Ghana päritolu ründajal riietest kinni ning nende vahel paistis olevat suuremat sorti tüli. Hiljem vedasid teised meeskonnaliikmed Balotelli jõuga treenerist eemale.

Intsident sai alguse sellest, et Balotelli oli trennis teinud jõhkra vea Scott Sinclairi vastu ning see ajas Mancini pöördesse.

Uus skandaal ilmus meediasse just pärast seda, kui teine skandaalidest ümbritsetud jalgpallur Zlatan Ibrahimovic astus Balotelli kaitseks välja. Ibrahimovic arvas, et Balotelli võib osutuda City päästeingliks, arvestades raskeks kujunenud heitlust Inglismaa meistritiitli nimel. Rootsi koondise ründaja ja Balotelli endine meeskonnakaaslane Interi ridadest arvas, et noor 22-aastane ründaja vajab peatreeneri poolt rohkem armastust.

Vaata fotosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles