Lepinguta jäänud Lampard lahkub suvel Chelseast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard Meistrite liiga võidukarikaga
Frank Lampard Meistrite liiga võidukarikaga Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi legendaarne keskväljamootor Frank Lampard lahkub tema agendi sõnul suvel meeskonnast. 34-aastase inglase leping lõppeb selle hooaja lõpus ning klubi vanameistrile uut kontrahti ei paku.

«Hetktel mõtleb Lampard olevikule,» rääkis mehe agent Steve Kutner portaalile Cittaceleste.it. «Tuleviku puhul on ainus kindel asi see, et hooaja lõpus vahetab ta meeskonda. Frank tahab mängida heas klubis, mis suudaks võidelda kõrgete eesmärkide nimel ja võita karikaid.»

Agent ei välista hetkel ühtegi võimalust ja üks potentsiaalne sihtkoht võiks olla Itaalia liiga. «Serie A? Miks mitte? Lampardi kaliibriga mees väärib suurimaid areene,» selgitas Kutner, kes ei välistanud, et mehe tulevane koduklubi võib olla Roma Lazio. Lisaks on meediast läbi käinud spekulatsioonid ka Milano Interi huvi kohta.

Viimastes mängudes on Lampard võidelnud ennast taas Chelsea põhikoosseisu ning eelmise aasta viimases kohtumises Evertoni vastu aitasid just tema kaks väravat meeskonna raske 2:1 võiduni.

Kui klubi juhtkond oma meelt ei muuda ning Lampard peakski lepinguta jääma, siis võib see kaasa tuua poolehoidjate pahameele. Fännide poolt armastatud legendaarne keskväljamees liitus Chelseaga 2001. aastal ning on meeskonda esindanud kokku 570 korral ning löönud 191 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles